Laiton kiinnipitotilanne johti nuoren pahoinpitelyyn Ulvilassa ohjaajien toimesta.

21.04.2018

Ajattelin kirjoittaa tänne nyt yhden kamalimmista asioista joita olen tämän pitkän sijoitukseni aikana kokenut. Eipä tästä kuitenkaan ole kuin 2kk aikaa.

Oma puhelimeni oli tilassa jossa pyysi puk-koodia ja halusin soittaa yhdeksän aikaan illalla dna:lle sekä äidilleni. Puhelinten palautus on 21.30. Kysyin puhelinta täysin asiallisesti: "voinks mä soittaa dna:lle ja mee mutsil?" Vaustaukseksi tuli et voi, mutta erikoisella äänenpainolla ja pieni virne kasvoilla, joten ajattelin vastauksen olevan vitsi. (Meillä täällä heitetään tosi paljon läppää) kysyin uudestaan niin suututtiin ja sanottiin että sanoin jo.
No minä en tähän tyytynyt ja vastasin että laitoksen säännöissähän sanotaan et mulla on oikeus soittaa puolkymppiin asti.

Sen jälkeen toimistoon tuli toinen aikuinen ja kysyin häneltä samaa ja hän suostui ja alkoi kaivamaan puhelinta mutta tämän kuultua tämän toisen aikuisen jo sanoneen ei! ja hän väitti ettei voi tämän ylimielisen "kokopaikan kuninkaan" yökön yli kävellä.

Tuohduin tästä että minua aina painotetaan noudattamaan laitoksen sääntöjä, mutta kuitenkaan aikuisten ei niihin tarvitse sitoutua.

Sitten kysyinkin jo että annatteko vai otanko itse. Tämän jälkeen minut rangaistuksilla kiristettiin ulos toimistosta.

(Syynä tähän ratkaisuun tapahtumahetkellä käytettiin kellon aikaa etten kerkeisi soittamaan kummallekaan puolessatunnissa vaikka lupasin että soitan vaikka sitten vain äidille jotta kerkiän. Myöhemmin perusteena papereissakin käytettiin että lääkkeidenjako oli kesken. Se ei pidä paikkaansa vaan tämä herra vaikka sanotaan nyt Aaroksi istui ja pelasi jotain tietokone peliä.)

Kun poistuin toimistosta olin luonnollisesti vihainen ja haukuin vitun pelleiksi. He lähtivät perääni olohuoneeseen ja kysyivät aionko jatkaa aiheesta vai pitääkö tilanne rauhoittaa ja samalla pyysivät kolmannen aikuisen ja muut nuoret hääsivät pois. Sanoin että aion jatkaa koska minulla on oikeus saada puhelin.

Tämän jälkeen sanoivat että selvä ja kaksi ensimmäistä aikuista yrittivät laittaa mut lattialle.

Mutta eikoöhän tämä Aaro alkanut repimään minua hiuksista ja kuristamaan. Tämän seurauksena itsesuojeluvaisto heräsi ja irrottauduin toisen aikuisen otteesta ja sain oikean käden vapaaksi. Iskin Aaroa vasempaan silmäkulmaan. Tämän jäljeen Aaro suuttui ja kysyi mitä vittuu äijä teit? Laittoivat heittämällä lattialle jonka jälkeen Aaro otti uudestaan hiuksistani kiinni ja alkoi hakkaamaan päätäni lattiaan yhteensä kolme kertaa.

Sain runsaasti vammoja tässä tilanteessa.mm. käteni turposi kyynärpäästä koska Aaro oli koko painollaan vasemman käteni päällä. Ja alahuuleni läpi meni hampaani, joka vuosi verta 20 minuuttia runsaasti. Kaulassa raapimis jälkiä, kasvoissa mustelmia jne.

Kaksi aikuista meni päälleni myös niin että oikeasti itkin ja huusin samaan aikaan kivusta ja hengitykseni oli todella vaikeaa, tästä sanoin heille, mutta eipä auttanut.
Ymmärtääkseni kiinnipidon tarkoitus on rauhoittaa ei satuttaa.

Tämän jälkeen aikuiset vielä vittuilivat ja haukkuivat. Mm. Vammaiseksi ja vittumaiseksi ja juttelivat siinä ammattitaitoisina ihmisinä minun penikseni pituudesta jota kukaan ei kuitenkaan koskaan ole nähnyt.

Seuraavana päivänä eivät suostuneet viedä mua lääkäriin ja ehdottelivat että ehkä ylihuomenna olis aikaa. Uskoakseni syynä oli se, että he pelkäsivät minun kertovan  lääkärille kaiken ja vammani kuvattaisiin ja laitos olisi ongelmissa. Onneksi isäni haki minut pois ja vei lääkäriin. Olin myös yön yli isäni luona. Asiasta teki rikosilmoituksen minä ja isä, niin myös Aarokin.

21.4.2018

Patric