Sossun mielivaltaa osa 1.

29.06.2018


Röyhkeä lapsikaappaus Tampereella lastensuojelun toimesta. Äiti oli lomankunniaksi lähtenyt juhlistamaan kavereiden kanssa kesälomanaloitusta, ja jättänyt lapset luotettavan hoitajan luokse. Ilta oli mennyt siihen asti hyvin, kunnes äiti sai puhelun ravintolaan, jossa kerrottiin, että lapset ovat kiireellisesti sijoitettu. Syytä ei olleet lastensuojelunviranomaiset kertoneet.

Seuraavana aamuna äiti soitti sos.viranomaisille jotta kuulisi perusteet kiireelliselle sijoitukselle. Sos.työntekijä oli kertonut, ettei hänellä ole toimivaltaa tehdä päätöstä, koska hän on vain sijainen, ja pitää odottaa, että vakituinen perheen oma sos.työntekijä palaa lomilta.

Kyllä näyttää sille, että suomessa on pulaa lapsista, kiintiö ei Tampereella ole ilmeisesti tullut täyteen, kun pahaa aavistamattomat työssäkäyvät lapsiperheet ovat jo syynissä.

Kuka saa käydä iltaa istumassa kavereiden kanssa ja kuka ei?

Jos sattuu olemaan perheellinen, niin pitääkö todellakin
varautua siihen, että lapset kaapataan, kun olet rentoutumassa? -vaikka lapset olisivatkin luotettavan hoitajan luona. Tässä tapauksessa lapset olivat 11 ja 12 vuotiaita. Eli ei enään pieniäkään.